Velg en kontinentalseng

Blant de mange mulighetene man har når man skal kjøpe seg en ny seng, så er kontinentalsengen en av de mest enkle og elegante valgene man kan ta. Det er en populær seng som passer inn i de aller fleste hjem fordi den har et helt enkelt og rent design som kan passe inn i nesten hvilken som helst stil. 

Når man skal velge en kontinentalseng er det noen ting som kan være gode å ha i bakhodet, sånn at man vet at man tar det riktige valget og ikke trenger å bytte ut sengen før den egentlig er gammel. For selv om vi alle sammen snakker og tenker mye mer i forhold til bærekraft er det likevel mange områder der vi ikke er klar over hva som vil være det bærekraftige valget.  

Det å ikke kjøpe nytt før det gamle er slitt er en av dem, så det å velge seng med omhu er viktig, for det gjør nemlig at man kan ha sengen i mye lenger tid og faktisk bruke den så lenge den er god og ikke behøve å bytte den ut av andre grunner fordi man ikke tenkte seg godt nok om da man kjøpte den. Her er noen tips. 

Kjøp riktig størrelse og farge 

Dette kan sikkert føles unødvendig å høre, men en av de aller største grunnene til at noen kjøper ny seng er fordi den de har er for liten i forhold til det behovet de har nå. Det å tenke over om man trenger en seng som er 140cm, 160cm eller 180cm er faktisk ikke likegyldig i det hele tatt og burde være på agendaen. 

En annen grunn til at man bytter ut noe før tid er også at man blir lei av den stilen man har og kanskje har valgt en seng med en farge som ikke lenger passer den stilen man ønsker seg. Men her går det også an å tenke litt fremover og velge noe som passer det aller meste – noe som kan gjøre at man slipper å bytte sengen sin.