Lån og tid

Penger

Lån

Når du trenger et lån er det viktig at du faktisk kan få lånet nokså raskt. Hvis du må vente på et lån et helt år er det veldig liten sannsynlighet at du faktisk klarer å få til noe med det lånet. Da må du planlegge alt det du gjør og uventede og uforutsette ting tar altfor lang tid til å dekkes eller tas hånd om med lån når det trengs. Det gjør det veldig dyrt om man skal sitte på et lån i tilfelle det kommer et problem.

Lån på dagen

Det finnes heldigvis lån på dagen. Bare fordi du kan få lånet på nokså kort tid betyr ikke at det er lett å få lån. Forbrukslån kan betales ut samme dag som det er bevilget og du har søkt om du treffer alle de mange vanskelige vilkårene. Du må tilfredsstille bankens kriterier til inntekt, alder, gjeld og andre inntekter som krever at du har en sunn økonomi. Banken vil ha pengene sine tilbake uten noen problem og ser litt på hvordan dette kan gjøres om du ikke har en god økonomi. Har du ikke en god nok økonomi får du ikke lånet. Så enkelt er det.

Kun noen type lån

Når man hører om at man kan få lån på dagen er det viktig å huske på at man kan kun få lån på dagen etter at man har oppfylt alle kriteriene og i tillegg at man har søkt på rett lån. Søker du på et lån for å få penger til å kjøpe deg et hus har du ikke sjans til å få lån med en gang. Det funker veldig dårlig. Da har du ikke sjans. Når du derimot ser på andre smålån, microlån eller forbrukslån så kan du komme i en situasjon hvor du fint kan få slike lån under de rette forutsetningene.

Hvordan utbetales lånene?

Når du får lån på dagen så kan du få disse lånene betalt inn på din konto på dagen. Det er dette som er det fine med disse type lånene. De kommer til deg med en gang du ber om dem. Det straffer seg om man ikke har informasjonen i orden. Da får man ingenting. Har du oppgitt rett betalingsinformasjon så skjer det veldig raskt. Bankene kjører penger tre ganger om dagen og da er det ganske enkelt å få det til.

BankID korter tiden

Det finnes forskjellige muligheter for betaling og identifisering. Når du søker på et lån og får lånet innvilget så er det viktig at du også bekrefter at du vil ha lånet. Det gjør du lettest med BankID. BankID er en personlig kodebrikke og et system som hjelper deg å identifisere deg slik at banken ved at det er deg. På denne måten vil du alltid kunne gjøre ting mye raskere enn det du vanligvis er vant til når du gjør ting.