Hvordan investerer man i utenlandske aksjer?

Vi nordmenn har fått øynene opp for å investere i aksjer på nettet, men hvordan investerer man egentlig i aksjer utenfor landets grenser? Det kan du lese mer om her.

Finn en aksjeplattform

Når du skal finne utenlandske aksjer å investere i, skal du finne en aksjeplattform som lar deg handle med det du vil investere i. Det er for eksempel mange nordmenn som vil investere i aksjer i store amerikanske selskaper som Google, Amazon, Apple og Tesla, men hvor gjør man egentlig det? Svaret er at man kan investere i amerikanske aksjer på eToro. Her får man også mulighet for å investere i kryptovaluta og råvarer og en masse andre finansielle instrumenter.

Dermed er det faktisk bare å opprette en konto på plattformen, sette inn penger og komme i gang med å investere. En av de store fordelene ved å bruke nettopp eToro, er at det ikke er noen kurtasje. Det vil si at du ikke behøver å betale et lite gebyr for hver handel. I stedet betaler du et lite gebyr når du setter inn penger på plattformen, dette er for å konvertere beløpet til USD.

Få gode investeringstips på nettet

Det bugner av investeringstips på nettet, men det er lurt å være litt kritisk når man skal finne de beste kildene til gode investeringstips. Det er jo ikke sånn at alle tips er like gode, og spesielt når man begynner å begi seg ut på å investere i store amerikanske aksjer og utenlandske aksjer, skal man sjekke rådene nøye.

Nå kan man til og med få investeringstips på TikTok, og dermed så er det helt åpent for hvor du kan finne gode tips. Det er også mange som bruker YouTube for å lære om nye investeringsstrategier og tips som man kan ta med seg på veien når man investerer.