img

Kjøp dagspass til europamesterskapet i vektløfting og få hotellrabatt

Europamesterskapet i vektløfting finner sted i Førde, nærmere bestemt i arenaen som kalles Førdehuset. Dette er uten sammenligning den mest spennende konkurransen i år, og vi er svært spente på å se hvordan våre beste norske utøvere klarer seg.

Dagspass og helgepass 2019

Nå i 2019 har vi bestemt oss for å selge dagspass og helgepass. Disse passene gir deg fri tilgang til alle konkurransene hele den aktuelle dagen eller helgen. Her er topplisten med de nye prisene:

Dagspass

  • For voksne – 170 kr
  • For barn – 60 kr
  • For Familie – 340 kr

Helgepass

  • For voksne – 200 kr
  • For barn – 70 kr
  • For familie – 400 kr

*Familie vil i begge tilfeller bety 2 voksne og 2 barn under 18 år. Alle med ledsagerbevis får med ledsager gratis.

Vårt velkomsttilbud 2019

Vi ønsker at så mange som mulig skal komme til Førde og se europamesterskapet live i stedet for på nett.I tillegg synes vi jo at Førde er en av Norges vakreste byer, så vi kan love at det mellom konkurransene er mye flott å ta seg til hver eneste dag.

Vi har derfor laget et godt tilbud til alle som velger å kjøpe et dagspass. Uten registrering, det vil si kjøp på stedet, følger ikke dette tilbudet med. Det er derfor viktig at du kjøper billettene online om du vil benytte deg av vår gode kampanje.

Velkomstkampanjen vår går ut på at alle som kjøper dagspass får 20 % på booking av overnatting hos Scandic Sunnfjord Hotel og Spa. Tilbudet er uten innskudd men ved registrering må du benytte deg av skjemaet under. Husk å fylle inn all obligatorisk informasjon, slik at hotellet får lagt inn riktig bestilling.

Scandic Sunnfjord Hotel og Spa

img

Scandic Sunnfjord Hotel og Spa ligger kun 732 meter fra Førdehuset der europamesterskapet foregår. Hotellet kan by på 205 rom hvorav 11 av disse er suiter. Hoteller holder høy standard, og kan i tillegg tilby alle sine gjester både svømmebasseng og spa.

Betalingen av rommene skjer med Visa eller Mastercard, to av trygge og seriøse betalingsmidler. Det lønner seg å være raskt ute med bestillingen, så hotellet ikke blir fullbooket før du får benyttet deg av tilbudet vårt!